Inloggen klanten »

Wij de administratie, jij de informatie!

In een paar stappen naar zorgeloos administratie voeren
1. Kies een pakket
Wij hebben een drietal basispakketten samengesteld waaruit je kunt kiezen. Deze zijn in overleg uit te breiden. Voor ieder basispakket hebben wij een aantal profielen opgesteld, gebaseerd op een verwachte omvang van de administratie, met hierbij een indicatieve prijs per maand. Hoewel deze is gebaseerd op de meest voorkomende ondernemingen, is en blijft iedere ondernemer en onderneming uniek. Daarom ontvang je tijdens het kennismakingsgesprek onze definitieve prijs, volledig afgestemd op jouw unieke situatie en specifieke informatiebehoeften.
2. Scannen, mailen en klaar!
Scan je in- en verkoopfacturen en mail ze naar je persoonlijke e-mailadres bij Simplyincontrol. Of maak een foto met je smartphone en stuur deze door.
Zo simpel is het!

Beschik je niet over scanmogelijkheden, maar wil je wel profiteren van de mogelijkheden van Simplyincontrol? Wij zoeken samen met jou naar een gepaste werkbare oplossing.
3. Bekijk je cijfers via het online dashboard
Nadat de aangeleverde documenten zijn vewerkt, kun je je eigen administratie raadplegen op je persoonlijke, beveiligde portal, zodat je altijd en overal inzicht hebt in de actuele cijfers van je bedrijf. En je zult verrast staan over hoe snel jij grip krijgt! De software en updates zijn inbegrepen in de pakketten. Uiteraard mag je rekenen op een uitstekend beveiligde omgeving en een prima back-up, zodat de informatie niet verloren kan gaan. Dat is pas onbezorgd ondernemen!
4. Eenvoudig aangifte doen
De aangifte omzet-, inkomsten-, of vennootschapsbelasting was niet eerder zo eenvoudig. De door ons voorbereide aangiften kunnen door jou worden gefiatteerd via je persoonlijke klantportal. 
5. Bespreek de cijfers met je contactpersoon
In een persoonlijk gesprek met je contactpersoon bespreek je de periodieke financiƫle rapportage, jaarrekening en fiscale aangiften. Tijdens de bespreking vertalen de professionals van Simplyincontrol je administratie naar informatie, toegespitst op jouw organisatie. Een perfecte gelegenheid dus om te klankborden!
6. Zorgeloos ondernemen
Je administratie is in goede handen, periodiek beschik je over financiĆ«le rapportages en kun je klankborden met ervaren professionals. Doordat wij je dagelijkse administratie door en door kennen, zijn wij in staat ontwikkelingen op bedrijfseconomisch en fiscaal gebied direct om te zetten in bruikbare adviezen voor jouw persoonlijke situatie. Kortom: je bent op simpele wijze in control!

De tijd die je tot nu toe besteedde aan administratie kun je nu volledig inzetten om te doen waar jij goed in bent: het optimaal runnen van je eigen bedrijf! 
NEEM CONTACT OP
(t) 0572 - 36 33 95 | (e) info@simplyincontrol.nlSimplyincontrol.nl| Schoolstraat 16 B | 8102 EM Raalte| Tel: (0572) 36 33 95| Fax: (0572) 36 32 48| info@simplyincontrol.nl
Simplyincontrol is gelieerd aan BWA, Bruggeman Wieferink Accountancy te Raalte | www.bwa.nu